free delivery GRATIS FRAGT

Køb tøj på afbetaling


køb tøj på afbetaling med viabill

 

Hos Divans har vi lavet et samarbejde med Viabill, der gør det muligt at tilbyde vores kunder, at de kan købe vores produkter på afbetaling. Læs med her for at få mere at vide:

To måder at købe produkter på afbetaling

Den første valgmulighed, du har, er at skubbe betalingen af ordren 30 dage frem helt uden renter og gebyrer. Har du fx udset dig nogle lækre produkter, som du gerne vil vente med at betale til efter den 1., eller hvis du bare godt kunne tænke dig at modtage din ordre først, før du bestemmer dig, om du vil beholde dine ting.

Hos ViaBill har du også mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder – helt præcis 10 af slagsen. Den anden valgmulighed for afbetaling af dit køb hos Divans er således, at du betaler et fast beløb hver måned over ti måneder. Vælger du denne afbetalingsmulighed, så betaler du et lille gebyr hver måned sammen med beløbet. Du kan selvfølgelig til enhver tid betale det fulde beløb ud på din ViaBill-profil.

Hos Divans kan vi forsikre vores kunder om, at det er både nemt, sikkert og trygt at købe produkter med ViaBill – det bliver ikke meget mere simpelt at købe produkter på afbetaling.

Sådan køber du tøj med ViaBill

For at afgive en bestilling med ViaBill som betalingsmetode, skal du bare handle hos os præcis, som du plejer!
Du vælger dine produkter, kommer dem i kurven og fortsætter til betalingssiden.
Når du er på betalingssiden, vælger du blot Viabill som betalingsmetode.

Efterfølgende vælger du din foretrukne forsendelsesmetode og bliver videresendt til en krypteret side, hvor du skal oplyse dine informationer til ViaBill – når disse er godkendt, er dit køb gået igennem, og du vil snarest modtage en e-mail om dine kontoinformationer hos ViaBill. Du skal logge ind på din profil gennem ViaBills hjemmeside for at se, hvor meget du skal afdrage med i måneden, hvis du vælger at dele din betaling op over 10 måneder.