Nyeste kollektion - HER

unikt og eksklusivt modetøj til kvinder med fri fragt for beløb over 499 kr

Fri fragt ved køb

over 499kr

unikt og eksklusivt modetøj til kvinder med hurtig levering med DAO

1 - 4 dags leveringstid

med DAO

Hjælp og vejledning til eksklusivt og unik modetøj til kvinder

Telefon: 50 92 04 59

Ring mellem kl. 16- 21

Om DIVANS

Divans blev stiftet i 2018 og har haft hurtig vækst siden da. Det hele startede da vi oprettede en Facebook gruppe, hvor vi solgte tøj til vores gruppemedlemmer. Gruppen voksede hurtigt og i dag er vi 24.000 medlemmer. 

Divans er et eksklusivt brand, fordi vores designs kun bliver produceret én gang og i begrænset mængde. Det betyder også at du hver måned kan finde nye og spændende styles lige her på Divans. Tøjet er altid kvalitetssikret.

SHOWROOM:

På Divans finder du alt fra unikke hverdagskjoler, festkjoler, sweaters, buksedragter til både hverdag og fest. Derudover har vi også loungewear og accessories. Alt kan du komme og prøve i vores showroom i Brøndbyøster. Du er velkommen til at komme forbi efter aftale og prøve lige hvad du vil fra vores kollektion. Vi står selvfølgelig klar til at besvare dine spørgsmål og med lækre tips styling til enhver begivenhed.   

Book en aftale til vores showroom på telefon/besked: (+45) 50 92 04 59 eller e-mail: info@divans.dk.

 

Vi holder tæt kontakt med dig som kunde, så vi altid er opdateret omkring hvad du gerne vil se mere af. Har du brug for hjælp eller vejledning, så kan du kontakte os her eller find svar på dine spørgsmål blandt ofte stillede spørgsmål. Du kan også blive medlem af vores Divans Facebook gruppe. Vi står klar til at hjælpe dig.

Sale

Unavailable

Sold Out

Spin to win Spinner icon