free delivery GRATIS FRAGT

Om DIVANS


Hvordan startede Divans?
 
Jeg er af den overbevisning, at vi alle indeholder noget unikt i os hver især, som ingen andre har - også DIG. Noget som kun du kan udtrykke, gennem dig selv, gennem vores tøj. Jeg har altid ville spejle dette med at gå klædt i styles, som kun fandtes få steder, til uoverkommelig priser. Dette problem ønskede jeg at løse, så alle kan få nøjagtigt samme følelse af at føle sig eksklusiv, til en anderledes pris! Min oplevelse var at mange solgte meget ensartet styles, og for at købe ekslusivt, kostede det en del. Det var her Divans og at importere tøj blev født - drømmen om eksklusivt tøj i begrænset parti, som alle har mulighed for at købe.
Divans er en virksomhed med passion og kærlighed for hvert udvalgt stykke style. Vi går op i at kvaliteten sidder i føresædet, som giver wow factor. Nogle styles bliver kun produceret én enkelt gang, som gør produktet unikt og eksklusivt, i Danmark, for at sikre dig følelsen af at være klædt enestående.
Divans blev stiftet i 2018 af Amalie og hendes mor på en facebookgruppe som i dag har 24.000 følgere med kontinuerlig vækst. 
“Mit inderlige ønske er, at i finder samme glæde, med Divans særligt udvalgte styles, som jeg gør. Af hjertet TAK, for at følge med på Divans rejse”

 

SHOWROOM:

På Divans finder du alt fra unikke hverdagskjoler, festkjoler, sweaters, buksedragter til både hverdag og fest. Derudover har vi også loungewear og accessories. Alt kan du komme og prøve i vores showroom i Brøndbyøster. Du er velkommen til at komme forbi efter aftale og prøve lige hvad du vil fra vores kollektion. Vi står selvfølgelig klar til at besvare dine spørgsmål og med lækre tips styling til enhver begivenhed.   

Book en aftale til vores showroom på telefon/besked: (+45) 50 92 04 59 eller e-mail: info@divans.dk.

 

Vi holder tæt kontakt med dig som kunde, så vi altid er opdateret omkring hvad du gerne vil se mere af. Har du brug for hjælp eller vejledning, så kan du kontakte os her eller find svar på dine spørgsmål blandt ofte stillede spørgsmål. Du kan også blive medlem af vores Divans Facebook gruppe. Vi står klar til at hjælpe dig.